Yoga Magazine

Yoga Magazine

22% korting op een abonnement

Yoga Magazine verschijnt ieder kwartaal en is hét magazine voor iedere yoga liefhebber. Ga voor een abonnement van 6 nummers voor €45,- en profiteer hiermee van 22% korting. Het abonnement stopt na afloop automatisch en kan je ook cadeau geven. Je ontvangt: 4 printedities, 2 digitale edities en onbeperkt yogatv. Het gaat dus om een jaarabonnement.

Beleef de wereld van Yoga

Stap ook in de wereld van yoga! Vind inspiratie in de verhalen en interviews uit het magazine, op papier maar ook digitaal. Ontdek nieuwe houdingen en series en verdiep je in de filosofie van yoga. Het tijdschrift is natuurlijk breder dan alleen yoga series, spiritualiteit, gezondheid en lifestyle staat voorop. Het blad is van de makers van Psychologie Magazine, dat staat dus garant voor kwaliteit.

Als abonnee van Yoga Magazine krijg je ook toegang tot Yogatv (onbeperkt). Yogatv biedt online yogalessen en begeleide meditaties voor beginners en gevorderden. De lessen (in meer dan 20 yogastijlen), worden gegeven door de beste nationale en internationale yogadocenten.

Yoga Magazine opzeggen

Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan je een Yoga Magazine abonnement opzeggen middels de klantenservice van de uitgever. Yoga Magazine valt onder WPG Uitgevers en je kan ze zowel telefonisch (085 029 31 86) als via de e-mail (klantenservice@wpg.nl) bereiken.