Yoga International

Yoga International

47% korting op een proef- abonnement

Heb jij een passie voor yoga? Lees dan zeker Yoga International. Het tijdschrift verschijnt 6x per jaar en je kan gaan voor een proefabonnement van 3 nummers voor €9,99 (47% korting) of voor een jaarabonnement voor €19,95 (47% korting). Het proefabonnement stopt automatisch en het jaarabonnement niet. Beide zijn ook cadeau te geven.

Yoga verandert je leven

Yoga magazine is het fijnste yogatijdschrift van Nederland. Het is hét tijdschrift voor iedereen met een passie voor yoga en een puur, harmonieus en authentiek leven. In ieder nummer kan je rekenen op houdingen die zorgen voor ontspanning én energie. Ook wordt er veel aandacht besteed aan gezond eten, bevlogen leven en balans in lichaam en geest. Al met al de inspiratiebron voor een puur en harmonieus leven!

Het blad schenkt ook aandacht aan de beste yoga opleidingen en de leukste vakanties. Ook houden zij de nieuwste ontwikkelingen in binnen- en buitenland goed in de gaten en besteden zij daar aandacht aan.

Yoga International opzeggen

Als je kies voor een jaarabonnement, dan zal je na de actieperiode abonnee worden voor onbepaalde tijd. De reguliere prijs van een abonnement is bescheiden te noemen. De kans is dus aannemelijk dat je graag abonnee wil blijven. Toch liever opzeggen? Houd rekening met een maand opzegtermijn en neem contact op met de uitgeverij. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Virtumedia en je kan de klantenservice bereiken via de e-mail (info@virtumedia.nl) of telefoon (030 692 06 77) op kantoortijden.