Women's Health

Women's Health

Tot maximaal 40% korting op een abonnement

In tegenstelling tot Men's Health wordt Women's Health "slechts" 6x per jaar uitgebracht. Het voordeel is dan wel dat een abonnement sowieso voordelig is. Via ons kan je nu profiteren van een korting tot maximaal 40% en wel bij een abonnement van 14 nummers voor €49,99. Ook kan je kiezen voor een proefabonnement van 4, 7 of 10 nummers (6% / 28% / 33% korting). Een abonnement cadeau geven is ook mogelijk.

Fitness, gezondheid, seks en meer...

Women's Health wordt gezien als een sport tijdschrift, maar is eigenlijk een health glossy met veel meer onderwerpen dan fitness alleen. Een sportief lichaam krijgen en behouden is namelijk meer dan trainen alleen. In elk nummer kan je rekenen op onderwerpen als: gezondheid, seks, voeding en fitness. Het is hét tijdschrift voor vrouwen die alles uit het leven willen halen: fit voelen (fysiek en mentaal). Niet streven naar een sixpack, maar naar meer energie en veerkracht. Women's Health is de grootste health glossy die inspireert, informeert en je uitdaagt om je grenzen te verleggen – want buiten je comfortzone gebeuren de mooiste dingen.

Als abonnee heb je als eerste de nieuwste editie in huis, maar je kan ook edities gratis online lezen (smartphone of tablet) tot 3 maanden terug. Ook kan je als abonnee profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Ervaar zelf waarom veel lezers positieve reviews schrijven over Women's Health en verwen jezelf met een abonnement of geef 4, 6 of 12 nummers cadeau.

Women's Health opzeggen

Een abonnement afsluiten (en profiteren van korting) doe je via ons, maar je gaat een overeenkomst aan met de uitgeverij zelf. Bij Women's Health is dat Hearts Magazines. Als je je abonnement wil opzeggen (maand opzeg termijn), dan doe je dat via de abonneeservice van de uitgever. Dit kan zowel telefonisch (085 888 29 43) als via een e-mail (klantenservice@hearst.nl).