Wielrenblad

Wielrenblad

Tijdelijk maximaal 58% korting

Wielrenners kunnen met een abonnement op Wielrenblad 5x per jaar o.a. rekenen op het laatste nieuws omtrent wielrennen en racefietsen. Tijdelijk: 3 nummers voor €12,50 en dat is 58% korting. Ook kan je kiezen uit verschillende proef- abonnementen met korting van 25 tot 58% (al dan niet automatisch stoppend). Het is ook mogelijk om een abonnement van 3 nummers cadeau te geven voor slechts €15,-

Hét magazine voor wielrenners

Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over wielrennen. Van fietsen tot routes. En van inspirerende, persoonlijke reisverhalen tot deskundige analyses van de grote rondes. Altijd met prachtige foto's. In het blad worden trends van nu afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Ook worden diverse merken onder de loep genomen: van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper.

Abonnees lezen ook gratis het wielrenners tijdschrift digitaal op hun smartphone e/o tablet.

Wielrenblad opzeggen

Wielrenblad wordt uitgegeven door Soul Media en de klantenservice van de uitgeverij kan je verzoek om een abonnement op te zeggen eenvoudig verwerken. Je kan de klantenservice op kantoortijden bellen (0251 257 924), maar e-mailen kan ook (abonnementen@soulonline.nl). Het is raadzaam om je abonneenummer erbij te vermelden.