Wandelmagazine

Wandelmagazine

Maximaal 53% korting op een abonnement

Wandelmagazine verschijnt 4x per jaar en is speciaal voor de actieve wandelaars in Nederland en Europa. Ga voor maximale korting en kies voor een jaarabonnement van 4 nummers voor slechts €19,95. Je hebt dan een korting te pakken van 53%. Ook kan je kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers voor €12,95 (49% korting) en dan stopt het abonnement automatisch. Je kan ook 3 of 5 nummers cadeau geven.

Het blad voor echte wandelaars

Echte wandelaars lezen Wandelmagazine! Elke uitgave weer boordevol inspiratie voor de volgende wandeling. Alles over wandelparadijzen in Nederland, België en Europa. Wandelen is leuk én gezond! het tijdschrift bestaat al meer dan 40 jaar.

Het wandel tijdschrift richt zich op zowel korte als lange wandeltochten en is daarom voor iedereen die van wandelen houdt een aanrader. In ieder blad lees je alles over wandelingen dicht bij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa. Verder wordt er ingegaan op alles wat je tijdens het wandelen tegenkomt aan natuur, landschap, geschiedenis en cultuur. Je zal als lezer verrast worden met prachtige sfeerimpressies en reportages die je stimuleren om zelf op pad te gaan en deze gebieden te leren kennen.

Wandelmagazine opzeggen

De kans is groot dat je abonnee wil blijven op het leuke blad als je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt. Toch opzeggen..? Neem dan contact op met de klantenservice van de uitgeverij. Wandelmagazine wordt uitgegeven door Virtumedia en je kan ze zowel telefonisch op kantoortijden (030 692 06 77) bereiken als via de mail (info@virtumedia.nl). De klantenservice kan je natuurlijk ook benaderen met vragen, opmerkingen of klachten over je abonnement e/o bezorging.