Toeractief

Toeractief

Maximaal 16% korting op een abonnement

Toeractief verschijnt 7 keer per jaar en is hét tijdschrift voor actieve wandelaars en fietsers. Ga voor een jaarabonnement met 2% korting en betaal "slechts" €79,-. Het voordeel: gratis thuisbezorgd en als eerste het tijdschrift in huis. Ook kan je gaan voor meer voordeel door te kiezen voor een tweejarig abonnement. Je betaald dan €135,- en dat is een korting van 16 procent. Het is ook mogelijk om een Toeractief abonnement cadeau te geven.

Het tijdschrift boordevol unieke wandel- en fietsroutes

Wandel en fietsliefhebbers zullen het Toeractief magazine zeker kunnen waarderen. Zeven keer per jaar kan je rekenen op unieke fiets- en wandelroutes door Nederland. Bij elke route staan er mooie foto's bij en informatie over de bezienswaardigheden, cultuur en praktische tests en tips. Toeractief is met name uniek doordat jij als lezer door de sfeerverhalen met mooie fotoreportages kennismaakt met de flora en fauna langs de routes en meer. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de laatste trends en gadgets op wandel- en fietsgebied.

Elke uitgave bevat een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat.

Toeractief opzeggen

Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan je een Toeractief abonnement opzeggen door contact op te nemen met de uitgeverij. Toeractief wordt uitgegeven door BCM Media en je kan ze bellen (040 844 76 44) op kantoortijden of een e-mail (abonnement@bcm.nl) sturen.