Tennis magazine

TENNiS Magazine

Maximaal 17% korting op een jaarabonnement

TENNiS Magazine verschijnt 6x per jaar en is "onmisbaar" voor elke tennisliefhebber. Je kan kiezen uit twee verschillende jaarabonnementen. Kies je voor 6 nummers voor €49,95 (17% korting) of 6 nummers voor €59,95 (0% korting) waarbij je een TennisDirect waardebon t.w.v. €15,- zal krijgen? Beiden zijn wel abonnementen die na afloop worden omgezet in een regulier abonnement. Je kan ook 6 nummers cadeau geven en dan stopt het nadien automatisch.

Het grootste tennis magazine van Nederland

6 keer per jaar een tijdschrift met 100 pagina's vol met prachtige foto's. interviews, columns en reportages.In elk blad is er aandacht voor zowel de jonge als oudere tennisspeler, materiaal, techniek en materiaal. Ook is er aandacht over het verenigingsleven, gezond sporten (en eten) en meer.

Als TENNiS Magazine abonnee kan je rekenen op bijzondere aanbiedingen en prijzen win acties. Op die manier kan je de kosten van een abonnement er wellicht makkelijk uithalen.

TENNiS Magazine opzeggen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je als abonnee voor onbepaalde tijd je abonnement wenst op te zeggen. Dit is gelukkig erg eenvoudig en doe je door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij (RGM B.V. Abonnementenland). Je kan ze op kantoortijden bellen (0251 257 924) of je kan er voor kiezen om het online te regelen via de website: https://aboland.nl/klantenservice/.