SOUL magazine

SOUL magazine

Tijdelijk maximaal 58% korting

Twee keer per jaar verschijnt SOUL magazine, het tijdschirft wat zich richt op skiën, snowboarden en surfen. Je kan kiezen uit verschillende abonnementen van 2, 3, 4 of 6 nummers. De beste deal van dit moment: 3 nummers voor €12,50 en dat is een korting van 58% op de reguliere prijs..

Skiër, snowboarder, surfer: SOUL magazine

Skiër, snowboarder, surfer we zijn allemaal buitenmensen, buitenspelers. We genieten van de vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven. Het tijdschrift staat boordevol artikelen over de laatste hotspots, evenementen en materialen. Ook gaat het blad verder met unieke reisverhalen en diepgaande interviews. SOUL magazine laat de passie en lifestyle zien die binnen deze sporten leven, natuurlijk ondersteund met prachtige fotoreportages.

SOUL magazine opzeggen

Een doorlopend abonnement op SOUL magazine opzeggen gaat altijd via de klantenservice van de uitgeverij. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Soul Media en de klantenservice kan je tijdens kantoortijden bellen (0251 257 924) of e-mailen (abonnementen@soulonline.nl).