Runner's World

Runner's World

Maximaal 40% korting op een abonnement

Runner's World verschijnt 11x per jaar en is het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Maak voordelig kennis middels met het sport tijdschrift middels een proefabonnement van 6, 11 of 22 nummers met max. 42% korting. Voor 22 nummers (2 jaar) betaal je bijvoorbeeld slechts €94,99. Je kan er ook voor kiezen om een abonnement van 6, 11 of 22 nummers cadeau te geven en dan zal het na afloop automatisch stoppen (je zelf cadeau geven kan natuurlijk ook).

Liefde voor lopen

Runner's World is een tijdschrift over hardlopen dat in verschillende landen wordt uitgegeven. Het inspireert én informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft – in het blad, maar ook op de talloze andere platformen. Met tips over training, wedstrijd, voeding en materiaal, maar ook met inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle niveaus.

Als Runner’s World abonnee krijg je het blad thuisgestuurd, maar profiteer je ook van korting in de Runner’s Worldwebshop en meer.

Runner's World Magazine opzeggen

Ben je abonnee van Runner's World en wens je je abonnement te beëindigen? Hiervoor is niks meer nodig dan contact op het nemen met de uitgeverij. Het hardloop tijdschrift wordt uitgegeven door Hearts Magazines. De klantenservice bereik je via de mail (klantenservice@hearst.nl) of telefonisch (085 888 29 43) op kantoortijden. De opzegtermijn is 1 maand.