Nautique magazine

Nautique

Tot maximaal 31% korting

6x per jaar verschijnt het yachting tijdschrift Nautique en je kan nu voordelig een proef- abonnement afsluiten. Voor 3 nummers betaal je €16,50 en dat is 21% korting. Voor 6 nummers (een jaarabonnement dus) betaal je €30,- en dat is 28% voordeliger dan de reguliere prijs. En als laatste: 12 nummers voor €57,50 (31% korting). Let wel: na afloop wordt je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd. Je kan de 3 abonnementen ook cadeau geven en dan stoppen ze natuurlijk wel automatisch.

Het meest exclusieve yachting magazine van Nederland

Al twintig jaar is Nautique magazine het meest exclusieve watersport tijdschrift van Nederland. Het blad richt zich op het topsegment binnen de watersport. Zes keer per jaar kan je als lezer genieten van diverse, stijlvol vormgegeven reportages over het mooie leven op en aan het water. Verder lees je alles over de meest extreme zeilraces, het laatste nieuws over superjachten, de mooiste reizen en inspirerende vaartochten in binnen- en buitenland.

Nautique magazine opzeggen

Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan je Nautique magazine eenvoudig opzeggen via de abonneeservice van de uitgever. Nautique wordt uitgegeven door Pijper Media en je kan ze telefonisch bereiken (0251 25 79 24) en via een e-mail (klantenservice@aboland.nl).