Motion windsurf magazine

Motion windsurf magazine

Tijdelijk maximaal 58% korting

Elk kwartaal brengt Soul Media het windsurf tijdschrift Motion windsurf magazine uit. Je kan nu tijdelijk gaan voor een jaarabonnement voor slechts €25,- en dat betekend een korting van maar liefst 40%. Verder kan je gaan voor een automatisch stoppend proefabonnement van 2 nummers (€15,-) en voor doorlopende van 3, 4 en 6 nummers. De beste deal: een doorlopend abonnement van 3 nummers voor €12,50 (58% korting).

Motion is het lijfblad voor alle windsurfers in Nederland en België

Soul Media is begonnen met windsurfen als inspiratiebron voor hun eerste tijdschrift. Vooral in de jaren 80 werd windsurfen enorm populair in Nederland en nog steeds zijn er vele sporters die bij windkracht 6 of harder het liefst het water opgaan met hun surfplank. Met een abonnement op Motion windsurf magazine blijf je op de hoogte van de laatste trend en nieuwtjes binnen de windsurfsport. Je leest artikelen over de materialen, tips om je techniek te verbeteren, evenementen en reisverhalen. Windsurfen staat centraal en dat is meer dan een hobby, het is een lifestyle. Dit weet Motion windsurf magazine op een schitterende manier te vertalen in hun verhalen met prachtige foto's.

Motion windsurf magazine is zeker niet alleen voor de ervaren windsurfer, ook de beginnende windsurfer zal er veel aan hebben.

Motion windsurf magazine opzeggen

Een doorlopend abonnement op Motion windsurf magazine opzeggen gaat altijd via de klantenservice van de uitgeverij. Het windsurf tijdschrift wordt uitgegeven door Soul Media en de klantenservice kan je tijdens kantoortijden bellen (0251 257 924) of mailen (abonnementen@soulonline.nl).