Men's Health

Men's Health

Tot maximaal 40% korting op een abonnement

Iedere maand komt hét mannen lifestyle magazine Men's Health uit en je kan nu met veel korting een abonnement afsluiten of cadeau geven. Kies je voor 24 nummers, dan betaal je slechts €89,99 en dat komt neer op 40% korting. Ga je bijvoorbeeld voor een proefabonnement van 6 nummers, dan betaal je €34,99 (7% korting). Een gulden middenweg is er ook door te kiezen voor een jaarabonnement (12 nummers) voor €54,99 en dat is 37% korting.

Fitness, voeding, gezondheid en meer...

Wist je dat Men's Health het grootste mannen tijdschrift merk ter wereld is? Dit komt omdat het meer dan alleen een sport magazine is met fitness op de voorgrond. Het blad bied namelijk veel meer (voeding, gezondheid, stijl, seksualiteit, afvallen, enz. Je kan het dan ook beter omschrijven als "Hét mannen lifestyle magazine". Je kan natuurlijk rekenen op veel tips en handvaten omtrent fitness oefeningen en trainingsschema's. Echter.. succes boeken op sportief vlak en in het leven gaan hand in hand. De overige onderwerpen zijn dan ook erg prettig voor de bewust levende en actieve man.

Als abonnee heb je als eerste de nieuwste editie in huis, maar je kan ook gratis edities tot 3 maanden terug online lezen op je smartphone of tablet. Verder zal je als abonnee kunnen profiteren van exclusieve voordelen (aanbiedingen e.d.).

Ervaar zelf waarom veel abonnees erg positieve reviews schrijven over Men's Health en verwen jezelf met een abonnement of geef 6, 12 of 24 nummers cadeau.

Men's Health opzeggen

Welk abonnement je ook kiest, je gaat altijd een overeenkomst aan met de uitgeverij zelf. Bij Men's Health is dat Hearts Magazines. Wil je je abonnement opzeggen, dan is het een kwestie van contact opnemen met de klantenservice van Hearts Magazines. Dit kan zowel telefonisch (085 888 29 43) als via een e-mail (klantenservice@hearst.nl). Houd wel rekening met een maand opzegtermijn. Je kan ze natuurlijk ook contacteren bij andere vragen e/o opmerkingen.