Golfers magazine

Golfers Magazine

Maximaal 38% korting op een abonnement

Golfers Magazine verschijnt 10x per jaar en een jaarabonnement kan je nu met 38% korting afsluiten. Voor 10 nummers betaal je dan €49,50 i.p.v. €79,90. Je kan ook gaan voor een proefabonnement van 3 of 5 nummers voor respectievelijk €17,95 en €27,50. Let wel: na afloop wordt je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd. Opzeggen is echter eenvoudig. Je kan er ook voor kiezen om iemand anders te verrassen met een abonnement en die zal wel automatisch stoppen.

Golfers Magazine is onmisbaar voor elke golfer

Ben je gepassioneerde golfer? Dan is een abonnement op Golfers Magazine zeker een aanrader. Je zal verrast worden met het beste golfmagazine van Nederland. In elk nummer lees je het allerlaatste golfnieuws, reisinformatie en alles over golfequipment. Ook kan je rekenen op interviews met profs, instructies, analyses en schitterende reportages.

Als abonnee kan het bijna niet anders, dan dat je zelf een betere golfer zal worden. Het blad geeft namelijk ook informatie over op welke banen en met welk materiaal je moet spelen. Daarnaast vertellen de beste spelers ter wereld jou door middel van instructies en speeltips hoe jij je kan verbeteren in de golfsport.

Abonnees van Golfers Magazine lezen ook gratis het sport tijdschrift digitaal op hun smartphone e/o tablet.

Golfers Magazine opzeggen

Een abonnement opzeggen doe je altijd via de uitgever zelf, dit is dus ook het geval bij Golfers Magazine. Het blad wordt uitgegeven door Pijper Media en de klantenservice kan je bereiken via de telefoon op kantoortijden (0251 25 79 24) en via de e-mail (klantenservice@aboland.nl).