FietsActief

FietsActief

Tot max. 36% korting incl. dubbelnummers

FietsActief is hét fietsmagazine voor de recreatieve fietser en wordt 7x per jaar uitgebracht. Twee keer per jaar is het tijdschrift een zogenaamd "dubbelnummer", dus twee keer zo dik als normaal. Je kan nu kiezen uit verschillende proefabonnementen (die al dan niet automatisch stoppen) of een jaar of tweejarig abonnement. Het laatst genoemde (2 jaar) is het meest voordelig. Je betaald dan namelijk slechts €77,- en dat is 36% voordeliger dan de reguliere prijs voor abonnees. Het is ook mogelijk om een abonnement van 3, 4 of 9 nummers cadeau te geven.

Hét leukste fietstijdschrift van Nederland voor actieve, recreatieve fietsers

Met Fietsactief blijf je steeds leuke, nieuwe plekken ontdekken. Naast het tijdschrift zelf, ontvang je bij elke editie ook een uitneembare streekgids met routes, afstapadressen en unieke kortingsacties. FietsActief publiceert onafhankelijke fietstesten en geeft een inkijkje in de fietsbranche. Het tijdschrift bevat veel (knooppunten) routes en geeft volop inspiratie voor fietsbestemmingen- en vakanties in zowel Nederland als Europa.

Abonnees krijgen ook toegang tot het digitale route-archief van FietsActief. Hier vindt je vele roytes met kaart, beschrijvingen en gps-bestanden.

FietsActief opzeggen

Bij de meeste abonnementen die je voordelig kan afsluiten wordt je na afloop van de actieperiode abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je dit liever niet, dan kan je eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij. FietsActief wordt uitgegeven door New Skool Media en je kan ze telefonisch (020 894 56 61) bereiken en via de e-mail (klantenservice@newskoolmedia.nl).