Fiets

Fiets

Tot max. 37% korting

Iedere maand verschijnt het Fiets magazine en 1 keer per jaar wordt er een special uitgebracht. Als je kiest voor een jaarabonnement, dan ontvang je dus 12 nummers + de special. Hiervoor betaal je €59,99 en dat betekend een korting van maar liefst 37%. Je kan ook kiezen uit diverse proefabonnementen (3 of 6 nummers met max. 32% korting) en het is mogelijk om een abonnement cadeau te geven. Let bij een abonnement voor jezelf wel op of het automatisch stopt of niet.

Hét race en MTB tijdschrift van Nederland

Fiets is al bijna 40 jaar hét fietsmagazine voor en door fietsers. Neem nu een abonnement en lees iedere maand alles over: De nieuwste racefietsen, mountainbikes en gadgets. Inspiratie voor fietsbestemmingen, inclusief online GPS-bestanden voor jouw eigen routes. Training- en voedingstips om jouw sportprestaties te optimaliseren. Handige materiaaltips en technieken waarmee jij je eigen fiets kunt onderhouden. En meer om het meeste uit je hobby / sport te kunnen halen.

Fiets Magazine opzeggen

Een abonnement op Fiets magazine opzeggen doe je door contact op te nemen met de Uitgeverij zelf. Fiets wordt uitgegeven door New Skool Media en de klantenservice kan je mailen (klantenservice@newskoolmedia.nl) of op kantoortijden bellen (020 894 56 61).