Duiken

Duiken magazine

48% korting op een jaarabonnement

Elke maand kan je als abonnee alles lezen over de duiksport in het tijdschrift Duiken. Als je kiest voor een jaarabonnement, dan kan je profiteren van 48% korting op de reguliere prijs. Concreet betekent dit: 12 nummers voor €50,- Je kan ook kiezen voor een proefabonnement van 6 nummers voor €30,- (37% korting). Beide abonnementen zijn ook cadeau te geven en dat is weer ideaal aangezien de ontvanger na afloop van de actieperiode geen abonnee voor onbepaalde tijd wordt.

Duiken: het tijdschrift voor onderwatersporters

Het tijdschrift Duiken is de grootste op het gebied van de onderwatersport in Nederland en België. Je leest alles over de mooiste duikbestemmingen dichtbij, maar ook ver weg. Verder wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over duikmaterialen en de medische achtergrond van de duiksport. Ontdek zelf hoe mooi duiken in Nederland kan zijn en hoe je meer kan halen uit je onderwatercamera met reviews en tips van topfotografen. Ook lees je in elk nummer alles over wrakduiken, archeologie en de meest bijzondere duikbestemmingen.

Duiken magazine opzeggen

Rekening houden met een opzegtermijn van een maand, kan je een abonnement op Duiken magazine opzeggen via de klantenservice van de uitgeverij. Het duiksport tijdschrift wordt uitgegeven door Vip media en je kan ze op kantoortijden bellen op 0768 507 016.