Dans Magazine

Dans magazine

56% korting op een jaarabonnement

Ga voor een abonnement op Dans Magazine en profiteer van hoge korting. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar en een jaarabonnement kost nu slechts €19,95 (56% korting). Je kan ook gaan voor een proefabonnement van 3 nummers voor €11,95 (47% korting) en dan stopt het abonnement automatisch. Het dans tijdschrift cadeau geven is ook mogelijk.

Heb jij een passie voor dans? Dan lees je Dans Magazine!

Dans Magazine is hét danstijdschrift van Nederland. Het is het lijfblad voor iedereen die graag dans kijkt, dans maakt, dans leert, dans leeft! Je krijgt als abonnee exclusieve kijkjes achter de schermen van nieuwe dansproducties en je kan rekenen op inspirerende gesprekken met dansers & choreografen. Verder krijg je "inside information" uit de internationale danswereld. Het tijdschrift geeft aandacht aan iedere denkbare dansvorm, van ballet tot hip hop, van moderne dans tot tribal.

Dans magazine opzeggen

Ben je doorlopend abonnee op Dans Magazine en wens je je abonnement op te zeggen? Of heb je vragen, opmerkingen of klachten over bijvoorbeeld de bezorging? Neem dan contact op met de klantenservice van de uitgeverij. Het danstijdschrift wordt uitgegeven door Virtumedia en je kan de abonneeservice bellen (030 692 06 77) e/o mailen (info@virtumedia.nl).