Access kiteboard magazine

Access kiteboard magazine

Tijdelijk maximaal 58% korting

Vijf keer per jaar verschijnt Access kiteboard magazine, hét tijdschrift op gebied van kiteboarding. Tijdelijk kan je profiteren van maar liefst 58% korting op een abonnement van 3 nummers. Je betaald hiervoor €12,50 Je kan ook gaan voor o.a. 4 nummers voor €25,- of 6 voor €36,- Bekijk wel even goed of het een actie betreft waarbij het abonnement na afloop automatisch stopt of niet.

Hét kiteboard tijdschrift van Nederland en België

The sky is the limit en Access kiteboarding magazine is hiertoe een belangrijke toegangspoort. Kiteboarding is namelijk een vrij nieuwe sport die op dit moment wereldwijd een snelle ontwikkeling doormaakt. Steeds meer mensen krijgen de kriebels als het windkracht 6 of meer wordt om het water op te gaan met hun kiteboard. Access kiteboard magazine is voor de liefhebber een betrouwbaar blad als het gaat om de techniek, veiligheid en materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke evenementen, prachtige fotoreportages, interviews met de beste boarders en meer.

Access kiteboard magazine opzeggen

Ben je doorlopend abonnee en wil je Access kiteboard magazine opzeggen? Dit gaat altijd via de klantenservice van de uitgeverij. Het kiteboard tijdschrift wordt uitgegeven door Soul Media en de klantenservice kan je bellen (0251 257 924) e/o e-mailen (abonnementen@soulonline.nl).